Ons restaurant

2015-03-27 14.52.16Ons zeer kindvriendelijk restaurant in Emmen-Centrum, op 300 meter vanaf Wildlands Adventure Zoo, is fris en hip ingericht. Er is ruimte voor kinderwagens en kinderstoelen, maar het is ook gezellig als je met z’n tweetjes of met vrienden wil komen eten. In het restaurant hebben we een open keuken zodat u mee kunt kijken, vooral onze kleine gasten vinden het erg leuk om de pannenkoeken door de lucht te zien vliegen.

De dag compleet maken na een dagje Wildlands Adventure Zoo, een dagje shoppen of zomaar: bij alles smaakt een pannenkoek. U bent bij ons écht een avondje uit, genieten van uw pannenkoeken samen met familie of vrienden.

Onze pannenkoeken worden gebakken in koekenpannen op een groot fornuis. Hierdoor smaken de pannenkoeken ouderwets lekker. Ook serveren wij een High Pancake (ook leuk voor baby-showers), poffertjes en wafels.

De kok van Met Stroop Ofzo
Ik ben kok en eigenaar van Met Stroop Ofzo. Mijn naam is Bob Verschut, 45 jaar, ruim 25 jaar ervaring in de horeca en ruim 5 jaar geleden het restaurant geopend. Een restaurant waar onze kleine gasten lekker kunnen eten en spelen en onze grote gasten heerlijk kunnen genieten van pannenkoeken en/of andere gerechten.

Voordat ik Met Stroop Ofzo opstartte, heb ik gewerkt in gerenommeerde Frans-Nederlandse keukens. In deze keukens wordt bijna alles huisgemaakt. Juist door deze ervaringen vind ik het belangrijk dat de ingrediënten vers, natuurlijk en lokaal zijn. Ik bak met onder andere speltmeel dat wordt gemalen bij molen De Bente in Dalen, de Drentse worst komt bij de slager uit Odoorn en het boerderij-ijs komt uit Fluitenberg. Bijna alle gerechten worden huisgemaakt, ook de desserts. Wij zeggen altijd: bij ons in het restaurant komt de ananas uit de schil en niet uit blik en de chocoladesaus wordt gemaakt van chocoladeboontjes met room en komt niet uit een fles.

Bekijk de waardering van ons restaurant op Iens: Iens logo
We zijn lid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenhuizen: VEP
KEER GEDEELD

2 reacties

  1. Weekendje Emmen en ook gegeten bij Met Stroop Ofzo, waren alle 4 dik tevreden over eten en bediening.
    Was er druk en bij binnenkomst werd ons verteld dat het wel een half uurtje kon duren, want zat zo goed als vol, dat is netjes en kun je er rekening mee houden.
    Lekkere pannenkoeken en kleine broodjes met aanbevolen “lekkere dip” zeker voor herhaling vatbaar.

  2. Op vakantie als grootouders met gezin jongste dochter met 3 autistische kleinkinderen. Van tevoren gebeld en gereserveerd en gevraagd om een stille hoek. Dit was supergoed geregeld. Ook hebben we heerlijk gegeten. Bediening super vriendelijk. Een aanrader!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *