Ons restaurant

Ons zeer kindvriendelijk restaurant in Emmen-Centrum, op 300 meter vanaf Wildlands Adventure Zoo, is fris en hip ingericht. Er is ruimte voor kinderwagens en kinderstoelen maar het is ook gezellig als je met z’n tweetjes of met vrienden wil komen eten. In het restaurant hebben we een open keuken zodat u mee kunt kijken, vooral onze kleine gasten vinden het erg leuk om de pannenkoeken door de lucht te zien vliegen.

De dag compleet maken na een dagje Wildlands Adventure Zoo, een dagje shoppen of zomaar: bij alles smaakt een pannenkoek. U bent bij ons écht een avondje uit, genieten van uw pannenkoeken samen met familie of vrienden.

Onze pannenkoeken worden gebakken in koekenpannen op een groot fornuis. Hierdoor smaken de pannenkoeken ouderwets lekker. Ook serveren wij een High Pancake (ook leuk voor baby-showers), poffertjes en wafels.

De kok van Met Stroop Ofzo
Ik ben eigenaar en de kok van Met Stroop Ofzo. Mijn naam is Bob Verschut en ik heb ruim 30 jaar ervaring in de horeca. In september 2012 heb ik pannenkoekenrestaurant Met Stroop Ofzo in Emmen geopend. Een restaurant waar onze kleine gasten lekker kunnen eten én spelen en onze grote gasten heerlijk kunnen genieten van pannenkoeken en/of andere gerechten.

Voordat ik Met Stroop Ofzo opstartte, heb ik gewerkt in gerenommeerde Frans-Nederlandse keukens. In deze keukens wordt bijna alles huisgemaakt. Juist hierdoor vind ik het belangrijk dat de ingrediënten vers, natuurlijk en lokaal zijn. Ik bak met onder andere speltmeel,  de Drentse worst komt bij de slager uit Odoorn en ijs wordt gemaakt op een boerderij in Fluitenberg. Bijna alle gerechten worden huisgemaakt, ook de desserts. Wij zeggen altijd: bij ons in het restaurant komt de ananas uit de schil en niet uit blik en de chocoladesaus wordt gemaakt van chocoladeboontjes met room en komt niet uit een fles.

Bekijk de waardering van ons restaurant op facebook: facebook  
We zijn lid van de Vereniging van Erkende Pannenkoekenhuizen:    

5 reacties

 1. Weekendje Emmen en ook gegeten bij Met Stroop Ofzo, waren alle 4 dik tevreden over eten en bediening.
  Was er druk en bij binnenkomst werd ons verteld dat het wel een half uurtje kon duren, want zat zo goed als vol, dat is netjes en kun je er rekening mee houden.
  Lekkere pannenkoeken en kleine broodjes met aanbevolen “lekkere dip” zeker voor herhaling vatbaar.

  1. Na een dagje op stap te zijn geweest met de bus, sloot ik dit af met een etentje. Bij: “Met Stroop Ofzo” te Emmen. De bediening was “UITSTEKEND” en “ZEER” gastvriendelijk. inderdaad een hippe inrichting qua kleuren. De Pannenkoeken waren ook uitstekend qua temperatuur. En keuze genoeg. Kortom een echte aanrader om daar eens pannenkoeken te gaan eten. Bij: “Met Stroop Ofzo” te Emmen.

 2. Op vakantie als grootouders met gezin jongste dochter met 3 autistische kleinkinderen. Van tevoren gebeld en gereserveerd en gevraagd om een stille hoek. Dit was supergoed geregeld. Ook hebben we heerlijk gegeten. Bediening super vriendelijk. Een aanrader!!

 3. Heerlijk gegeten zaterdagavond de 28e augustus samen met mijn broer.
  De pannenkoeken waren heerlijk en een verrukkelijke toetje na.
  Fijne bediening mooie zaak en heerlijk eten.

 4. Wij hebben gisteren een pannenkoek pret pakket afgehaald voor 4 personen waaronder een glutenvrije kind. Waar ander restaurants nog weleens in de stress schieten bij het woord glutenvrij is hier bij Stroopofzo geen spoor van te bekennen. Dat maakt het eten bij Stroopofzo altijd tot een heerlijke, ontspannen, onbezorgde ervaring. Of dat nu in het restaurant is of thuis. Wij zeggen, dikke duim omhoog en hele brede glimlach! Wederom bedankt Bob!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *