Kindvriendelijk

HET MEEST KINDVRIENDELIJKE RESTAURANT IN EMMEN

Bij Met Stroop Ofzo staan kinderen voorop en in het restaurant wordt daar volop rekening meegehouden. Stevige tafels waar lekker op geleund kan worden zonder dat deze omvallen, ruimte om kinderwagens bij de tafel neer te zetten, ingericht met frisse en vrolijke kleuren. Onze speelhoek is in het midden van het restaurant met daar om heen tafels, zodat kinderen dichtbij de ouders kunnen spelen. In het restaurant is een groot aantal kinderstoelen aanwezig en er is een verschoonhoek met commode.

De speelhoek is leuk voor kinderen van 2  jaar oud, maar ook voor kinderen van 10 jaar oud. Er is een keukentje met bijpassend speelgoed, lego, kleurpotloden en krijtborden. Voor baby’s hebben we speelgoed om aan tafel mee te spelen.

Een magnetron is aanwezig om potjes of flesjes te verwarmen met daarnaast bakjes, bordjes en lepeltjes om te gebruiken. Naast groot bestek hebben we een kinderbestek of een plastic bestekje. Mocht u een slabbetje zijn vergeten, geen nood, ook deze hebben wij voor u klaar liggen.

In de menukaart hebben we kinderpannenkoeken, kinderpoffertjes en natuurlijk kinderdesserts. Onze bediening is gewend om te gaan met kleine kinderen en maken er een heus feestje van om bij Met Stroop Ofzo te eten.