Kinderfeestjes

KINDERFEESTJES BIJ MET STROOP OFZO IN EMMEN

Een kinderpartijtje wordt pas echt een feest met pannenkoeken eten bij Met Stroop Ofzo in Emmen! Lekker een pannenkoek eten nadat jullie naar de film zijn geweest, hebt gezwommen of bent wezen jumpen. Er is al een kinderfeestje vanaf € 7,50 per kind.

Wilt u reserveren? Bel (0591 531068) of mail naar info@metstroopofzo.nl

Feest bij Met Stroop Ofzo
Je feestje starten of afsluiten met pannenkoeken eten? Dan is dit een leuk en lekker idee:

  • Ontvangst met limonade en lekkernij
  • Zingen en cadeautjes uitpakken met het cadeautjesspel
  • Knutselpannenkoek (klein) (groot € 1.00 extra)  om leuk zelf te versieren, smullen van een feest-ijsje en limonade
  • Lekkere traktatie bij vertrek

Op woensdag tot en met zondag te reserveren vanaf 16.00 uur. Tijdsduur voor dit arrangement bij Met Stroop Ofzo is ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 7,50 per kind. (groepen vanaf 10 kinderen in overleg)

Sweet Pancake Party
Je eigen pannenkoeken versieren met lekkernijen zoals fruit, smarties, marsmallows, slagroom en chocoladesaus? Je maakt je eigen Sweet Pancakes met dit heerlijke arrangement:

  • Ontvangst met limonade
  • Zoete lekkernijen op tafel en de pannenkoeken worden vers geserveerd (max 3 pannenkoeken per persoon)

Op woensdag tot en met zondag te reserveren vanaf 16.00 uur. Tijdsduur voor dit arrangement bij Met Stroop Ofzo is ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 8,95 per kind. (groepen vanaf 10 kinderen in overleg)

Feest Kids High Pancake (vanaf 10 jaar) bij Met Stroop Ofzo
Gezellig bijkletsen met je vriendinnen en ondertussen heerlijk eten en snoepen? Dan is een Kids High Pancake wel heel leuk om te doen!
Je krijgt allemaal lekkere hapjes zoals pannenkoekhapjes, poffertjes, een wafeltje, fruit en nog veel meer. En daarbij schenken we limonade. Zo heb je een gezellig feest samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Ook zingen en cadeautjes uitpakken met het cadeautjesspel behoort tot de mogelijkheden.

Te reserveren op woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Tijdsduur voor dit arrangement is ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 11,50 per kind. (groepen vanaf 10 kinderen in overleg)

Uiteraard verleend Met Stroop Ofzo de nodige service, maar de kinderen blijven onder begeleiding van de ouders/verzorgers.