Kinderfeestjes

Een kinderpartijtje wordt pas echt een feest met pannenkoeken eten bij Met Stroop Ofzo! Op woensdag tot en met zondagmiddag kunt u uw kinderfeestje bij ons vieren. Er is al een kinderfeestje vanaf € 6,75 per kind. Wilt u reserveren? Bel (0591 531068) of vul het contactformulier in.

Feest
Je feestje ergens anders vieren, bijvoorbeeld in de bioscoop of zwembad, en beginnen of afsluiten met pannenkoeken eten bij Met Stroop Ofzo? Dan is dit een leuk idee:

  • Ontvangst met limonade en lekkernij
  • Zingen en cadeautjes uitpakken met het cadeautjesspel
  • Knutselpannenkoek om leuk zelf te versieren, smullen van een feest-ijsje en limonade
  • Lekkere traktatie bij vertrek

Op woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur te reserveren. Tijdsduur voor dit arrangement bij Met Stroop Ofzo is ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 6,75 per kind.

Feest Kids High Pancake (vanaf 10 jaar)
Gezellig bijkletsen met je vriendinnen en ondertussen heerlijk eten en snoepen? Dan is een Kids High Pancake wel heel leuk om te doen!
Je krijgt allemaal lekkere hapjes zoals pannenkoekhapjes, poffertjes, een wafeltje, fruit en nog veel meer. En daarbij schenken we een kan met limonade. Zo heb je een gezellig feest samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Ook zingen en cadeautjes uitpakken met het cadeautjesspel behoort tot de mogelijkheden.

Te reserveren op woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Tijdsduur voor dit arrangement is ongeveer 1,5 uur. Prijs: € 9,50 per kind.

 

Uiteraard verleend Met Stroop Ofzo de nodige service, maar de kinderen blijven onder begeleiding van de ouders/verzorgers.

KEER GEDEELD